یوگا ممکن است ورزشی ایده آل برای افراد مبتلا به نوروپاتی که در معرض خطر بالای زخم های پای دیابتی هستند، باشد. یکی از مهمترین مسائل برای افراد مبتلا به دیابت خطر ابتلا به زخم های پای دیابتی است. حدود یک چهارم افراد دیابتی مشکلات پا را تجربه می کنند و از هر 15 نفر، یک نفر مجبور به قطع عضو می شود.

با توجه به این موضوع، مهم است که افراد مبتلا به دیابت توجه ویژه ای به پاهایشان داشته باشند. با پزشک خود در خصوص اضافه کردن بعضی از این نکات مراقبت از پا دیابتی به روال روزانه خود صحبت کنید:

 

نکاتی برای مراقبت از پا برای افراد دیابتی

 

هر روز پاهای خود را بازرسی کنید

آسیب عصبی ناشی از دیابت که به عنوان نوروپاتی دیابتی شناخته می شود، باعث ایجاد بی حسی می شود که موجب کاهش احساس درد در اندام تحتانی می گردد. به این دلیل، شما باید روزانه پای خود را برای نشانه های زخم های پای دیابتی چک کنید. به دنبال پوست آسیب دیده، زخم ها و تغییر رنگ باشید و از آینه دستی خود برای دیدن پشت پا و بین انگشتان پا، اگر بازرسی این نقاط دشوار است، استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که پا را کاملا بررسی نموده اید.

 

همیشه از پای خود محافظت کنید

از پابرهنه بودن اجتناب کنید، حتی در داخل خانه. با پوشیدن کفش حتی داخل خانه می توانید از پاهای خود در برابر خراش ها، برش ها و آسیب ها محافظت کنید. این آسیب ها ممکن است به نظر کوچک باشند، اما اگر به علت نوروپاتی متوجه این آسیب ها نشوید، می توانند به مسائل شدیدتر مانند عفونت عمده ای که نیاز به قطع عضو دارند، پیشرفت کنند.

 

پای خود را خشک نگه دارید

فضای بین انگشتان شما گردش هوای کمتری دریافت می کند و احتمال بیشتری برای وجود باکتری ها و رطوبت دارد. باکتری و رطوبت یک ترکیب خطرناک است. هوا در فضای بین انگشتان پا بسیار کم جریان دارد. پوست مرطوب شده و شکسته می شود و در نهایت منجر به عفونت می گردد. برای جلوگیری از چنین زخم های عفونی ای، پس از دوش گرفتن و حمام کردن پای خود را کاملا با حوله خشک کنید. شما همچنین می توانید از پودر تالک بین انگشتان خود استفاده کنید. علاوه بر این، همیشه جوراب و کفش های مرطوب یا عرق کرده را سریع در بیاورید.

 

در ورزش های غیرتماسی شرکت کنید

حفظ شیوه زندگی فیزیکی فعال برای کنترل دیابت و کنترل قند خون ضروری است. با این حال، مهم است که به تاثیر منفی ورزش های با تماس بالا بر روی پای خود فکر کنید. به گفته انجمن دیابت، بهتر است بخواهید از تمریناتی که شامل پریدن و جهش زیاد می شود اجتناب کنید، زیرا ممکن است آسیب عصبی را بدتر کنند و خطر آسیب به پاها را افزایش دهد. خوشبختانه، بسیاری از ورزش های با تماس کم برای انتخاب وجود دارند مانند پیاده روی، تای چی و یوگا.

 

از پزشک خود درباره ی ارتزها بپرسید

در بعضی موارد، مراقبت های ساده ی پا برای محافظت در برابر زخم های پای دیابتی کافی نیست. شما ممکن است به کفش های تخصصی نیاز داشته باشید. کفش های ارتوتیک برای افرادی که نشانه های نوروپاتی محیطی را نشان می دهند، اغلب تجویز می شوند، زیرا این کفش ها محافظت بیشتری را ارائه می دهند و می توانند جریان خون به اندام ها را افزایش دهند. با پزشک خود صحبت کنید تا تعیین کنید آیا آرتروز برای شما مناسب است یا خیر.

 


برای مقاله های بیشتر به سایت وکیوم تراپی دیدن فرمایید.
منبع سایت Ú©Ù„ینیک وکیوم تراپی